Login
+Follow
Login

Kajakäventyr i Oktober

By Henrique Merisalo on 2013.11.19 In Paddling

Idag träffade jag min gode vän Mauritz över en kopp kaffe. Vi pratade om våra vandrings/kajakturer som vi gjort tidigare. Turen som vi brukar prata om mest är den gången i Oktober, för ett par år sedan, då vi bestämde oss för att ta en tur med kajakerna, självklart var våra kamerautrustningar med.

Vi åkte upp till Munk_MG_3578_Fotoredal tidigt på morgonen och hämtade upp kajakerna och gav oss iväg längs Flottareleden, en mycket naturskön sträcka som bjuder på vacker natur. Vädret var minst sagt ombytligt. Sol, blåst, åska och hagel avlöste varann med jämna mellanrum men vi njöt bägge två, med rätt kläder överlever man busvädret. Vi hittade ett fint ställe där vi bestämde oss för att stanna över natten. Självklart blev det brasa och korvgrillning i sedvanlig ordning på kvällen. När vi gick till kojs låg temperaturen kring ett par plusgrader så vi visste att morgonen skulle bli kall, det blev den. När vi vaknade var allting nedisat såsom kajaker, tält, paddlar, flytvästar ja till och med kängorna. Prio ett blev att få igång en värmande brasa. När brasan var igång och frukosten intagen så riggade vi våra kameror och tog ett gäng bilder innan vi begav oss hemåt igen.

Att ge sig ut sent på året är helt underbart, luften är klar och frisk. Klä Er rätt för årstiden och tänk på att vädret kan vara väldigt ombytligt sent på hösten.

DSC_0261 (kopia)_Fotor

 

DSC_0127_Fotor

DSC_0308_Fotor

_MG_4274_Fotor_Fotor

_MG_4272_Fotor

_MG_4249_Fotor

_MG_4298

_MG_3559_FotorFoto: Mauritz Carlsson & Henrique Lundgren

 

0 Responses to "Kajakäventyr i Oktober"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login