Login
+Follow
Login

Soluppgång över Liwaöknen U.A.E

By Henrique Merisalo on 2014.03.27 In Dokumentär Foto

United Arab Emirates

Jag har fotograferat många soluppgångar och solnedgångar genom åren, helt ärligt så tröttnar jag ibland på mig själv när jag tittar i mina fotoalbum. En bild här och en bild där på solar i olika färgskalor med olika bakgrunder.

Denna soluppgång var däremot magisk. Öknen var tyst och ödslig som ett månlandskap när vi parkerade bilen kl 0630 för att få se första solen för dagen. Likt en stor blodröd apelsin började solen klättra och färgade  sanden och hela landskapet i en röd/gul ton. Vackert, mäktigt och storslaget är några få ord som beskriver denna morgon väl.

Vi glömde för stunden helt bort att temperaturen låg runt 9°  och att våra fingrar och tår nästan krampade i den kalla sanden.

DSCF5373_Fotor

DSCF5377_Fotor

DSCF5380_Fotor

DSCF5383_Fotor

DSCF5384_Fotor

0 Responses to "Soluppgång över Liwaöknen U.A.E"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login