Login
+Follow
Login

En fantastisk dag i vattnet

By Henrique Merisalo on 2014.06.03 In Fiske

Igår blev det ännu en underbar fisketur, denna gång med min gode vän Mauritz. Solen visade sig flera gånger och kvällen blev fantastisk med en vacker solnedgång över sjön. Fisken uteblev och lurade oss gång på gång  men en dag som denna handlar inte enbart om fångst utan om allmän avkoppling och gemenskap. Fikasäcken var som vanligt full av bullar,kaffe och piroger. Min Exped Travelhammock har jag numera som standard i väskan och igår vid ett heldagsfiske var det underbart att lägga sig i den emellanåt och bara njuta av naturen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Responses to "En fantastisk dag i vattnet"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login