Login
+Follow
Login

Kameran för dig som gillar äventyr

By Henrique Merisalo on 2014.07.12 In Foto

Chris-Gampat-The-Phoblographer-Olympus-TG2-CES-2013-1-of-1Under vår tur i Svartedalen fick jag testa Olympus Tough TG2 och jag måste erkänna att jag blev imponerad. Normalt har jag min Systemkamera på turerna för video och fotografering men som alla vet så är dessa känsliga mot väta och stötar samt tar en del plats.

Om man paddlar,klättrar eller vandrar och vill ha en kamera som tål väder, vind, vatten, slag och stötar så är detta kameran värd att titta lite extra på. Den är kompakt byggd och har riktigt hög optisk kvalité.

Kameran är verkligen byggd som en pansarvagn och är enligt tillverkaren både fryssäker och krossäker.

Nedan är några bilder tagna under turen och det var extra roligt att kunna ha med kameran i vattnet för att ta några undervatten selfies:). Resultatet blev dock mest valrosslikt!

Uppföljaren TG3 finns även ute och kan vara värd att titta på men för mig räcker kvaliten och egenskaperna hos Tg2 långt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Responses to "Kameran för dig som gillar äventyr"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login