Login
+Follow
Login

Möt Hösten

By Henrique Merisalo on 2014.09.15 In Foto Personligt Vandring

DSCF5456_Fotor

Den kyliga luften om natten och den tidiga morgonen visar att sommaren lider mot sitt slut. Men den klara och kyliga luften gör det extra mysigt att ge sig ut på en tur i skogen eller vid havet. Packa med en god matsäck och lite varmt att dricka, sen är det bara att njuta av turen!

Ge dig ut med kameran en tidig morgon eller kväll och fånga dimmans dans över myr och sjö. Landskapet som nu sakta skiftar i färg ger dig underbara bilder! Njut av hösten i varma kläder och med en god matsäck, njut av den friska luften, njut av vår vackra natur, njut av våra årstider!

Glöm inte karta och kompass när Ni ger er ut i okänd terräng för att söka ert favorit ställe i jakten på skogens guld.

_MG_0305_Fotor

0 Responses to "Möt Hösten"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login