Login
+Follow
Login

Testbilder- Olympus TG850

By Henrique Merisalo on 2015.03.19 In Foto

När vädret äntligen visar sig från den bästa sidan är det svårt att motstå en liten tur ut i naturen. Jag tog med min nya kamera för att testa hur den klarar sig vad gäller fotokvalitén. Jag är verkligen supernöjd med dess videokvalité! Det finns dock en del att önska vad gäller färg och skärpa på stillbilderna. Men som tur är så löser man det mesta med dagens fotoprogram. Vill man ha en stryktålig kamera på resan/äventyret så ger jag den ändå bra betyg! Något jag verkligen älskar är den vikbara skärmen tillsammans med optikens vidvinkel, detta är perfekt för äventyrsselfies:) Tanken med kameran är att man alltid ska kunna ha med sig den oavsett om man är på land eller i vattnet, så det är bara din fantasi som sätter gränserna för dess användningsområde.

Vi njöt av solen tillsammans med kaffe, muffins och en stor chokladkaka:)

Bilderna är behandlade med filter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20150319_205116_Fotor

 

 

Nedan en liten film från undervattentestet.

 

2 Responses to "Testbilder- Olympus TG850"

  Comments (2)

 1. Mikael wrote:

  Blev riktigt bra bilder under vatten måste jag säga…jag är inne på en Sony A 5100 som ny kamera så kommer att sakna möjligheten till undervatten som onekligen är skoj 🙂

  • Ja visst är det roligt att kunna fota och filma under vattnet! Men denna kamera får vara ett komplement till min systemkamera. Som sagt, de e en rolig pryl att ha:)

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login