Login
+Follow
Login

Kåhög-Göteborg Packrafting

By Henrique Merisalo on 2015.05.31 In Paddling

Idag tog jag bussen till Kåhög för att paddla  hem till Göteborg. Turen på Säveån tog ca fyra timmar inklusive luch och kaffe stopp. Som tur var hade jag bra med medström, vinden blåste hårt! runt 10 m/s rakt i ansiktet. Naturen var riktigt fin och vattnet lugnt, inget action alls med andra ord:) Fågelkvittret ackompanjerades till 45:ans biltrafik. Trots detta var det riktigt njutbart att flyta fram…

Det är väldigt spännande att få se allt från vattnets perspektiv. Broar,byggnader,gamla båtar som har legat i vattnet dom senaste 50 åren mm. När jag närmade mig Göta älv fick jag verkligen kämpa, nu gick både strömmen och vinden emot mig! Jag kämpade hårt ut i Göta älv och gled längs Drömmarnas kaj sista biten innan jag gick iland, packade ihop och åkte hem. Tänk vad enkelt och underbart det är med friluftsliv:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paddle-INOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De va lite lurigt att ta sig upp för kanten…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

0 Responses to "Kåhög-Göteborg Packrafting"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login