Login
+Follow
Login

Kameror för inspelning och foto

By Henrique Merisalo on 2015.07.24 In Foto

Nu börjar denna dag lida mot sitt slut men innan jag hoppar i säng så vill jag dela en film med Er. I filmen visar jag vilka kameror jag använder för film och foto när jag är ute. Jag kan verkligen rekommendera en tålig kamera likt Olympus tg-850 när ni är ute. Den tål det mesta och levererar riktigt fin filmkvalité. Min Nikon D7000 är dock en klar favorit tillsammans med Fuji kameran.

Nu säger jag tack och god natt!

0 Responses to "Kameror för inspelning och foto"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login