Login
+Follow
Login

Toppen på Etna

By Henrique Merisalo on 2015.08.22 In Personligt Vandring

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var ett tag sedan mitt senaste inlägg. Tiden springer iväg och nu är det bara ett par dagar kvar innan semestern är slut. Under mina tre semester veckor har det hänt massor!! Jag har haft bröllopsplanering, jag har gift mig och varit på smekmånad. Det har varit en helt fantastisk sommar!

Vi åkte på smekmånad till Sicilien och bodde i en liten stad som heter Taormina, en helt fantastisk liten stad med massor av historia och skön natur runt hörnet. Utsikten från balkongen var svårslagen för vi hade det rykande berget Etna som granne.

En av våra resor på Sicilien gick just dit. Vi startade bilkörningen efter frukost och efter två timmars körande på krokiga vägar var vi uppe på 1990m höjd. En linbana tog oss ännu högre och en buss tog oss sista biten mot toppen på 3300m! Väl på toppen sveptes vi in bland molnen och temperaturen sjunk drastiskt. Känslan att gå runt de två gigantiska rykande kratrarna är svårbeskrivlig. Molnen och röken skapade en magiskt stämning. Hela Sicilien är en fantastiskt vacker ö men Etna var verkligen en av höjdpunkterna!

DSC_0237_Fotor DSC_0209_Fotor DSC_0153_Fotor

Filmen från Etna

0 Responses to "Toppen på Etna"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login