Login
+Follow
Login

En försmak av höst

By Henrique Merisalo on 2015.09.07 In Foto

Idag tog vi en härlig kvällspromenad längs med kusten. Vinden var frisk och luften klar och kylig. Personligen så älskar jag denna årstid med alla vackra färger i naturen och det lite kyligare klimatet, det är bara till att klä sig ordentligt och ta med något varmt att dricka. Promenaden bjöd på två kantareller och en magisk solnedgång!

DSC_4531 (1)_Fotor DSC_4510_Fotor DSC_4553 (1)_Fotor DSC_4509_Fotor DSC_4554_Fotor

0 Responses to "En försmak av höst"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login