Login
+Follow
Login

Vandring i Vättlefjäll- The Sound of Nature

By Henrique Merisalo on 2015.10.08 In Foto Vandring

DSC_4656_FotorIdag kände jag direkt när jag vaknade att jag ville ge mig ut till något nytt ställe och filma. Jag visste inte vad jag skulle filma eller vart jag skulle åka…

Efter lite velande fram och tillbaks så beslöt jag mig för att åka till Vättlefjäll som ligger ca 20 min med bil från Göteborg centrum. Vättlefjäll är ett fantastiskt naturområde med vandringsstigar och vattendrag. Jag var relativt ensam på min tur förutom en och annan glad motionär som jäktade förbi! Väskan packades med kaffe och nudlar till lunch. Det blev ett par timmar ute i friska luften innan jag begav mig hemåt igen.

Väl hemma så känner jag verkligen hur kroppen är fylld med ny energi, naturen är fantastisk.

 

Här kommer filmen från dagens tur, The Sound of Nature.

2 Responses to "Vandring i Vättlefjäll- The Sound of Nature"

  Comments (2)

 1. Sara wrote:

  Vilken härlig blogg med många fina bilder och speciellt filmen gillade jag i det här inlägget. Jag blev nyfiken på ”saken” du använder till att elda med, vad är det för något? Jag har nog missat den när jag kikat i friluftsaffärer både online och irl. Ha en fin dag!

  • Hej! Va roligt att du gillar bloggen:) Köket är från ett tyskt företag som heter Bushcraft Essentials. Köket heter Bushbox XL. Älskar det köket! Ha en riktigt fin dag!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login