Login
+Follow
Login

Höstpaddling- Packrafting genom Vättlefjäll

By Henrique Merisalo on 2015.10.20 In Paddling

map1Idag körde jag åter upp till det vackra naturområdet Vättlefjäll för att göra en höstpaddling. Denna gång blev det en tur genom tre sjöar med min packraft. Vädret var mulet och typiskt höstigt!

På sommaren kan jag tänka mig att dessa sjöar sjuder av liv men nu låg vattnet som en spegel och jag var den enda som paddlade vad jag kunde se. Jag har sagt det förr och säger det igen, jag älskar min packraft! Det är en otroligt smidig farkost. Synnerhet nu när man fick gå en bit mellan sjöarna.

Hoppas Ni alla njuter av hösten lika mycket som jag!

Se videobloggen från turen:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaffe smakar alltid bäst på en stubbe…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trånga passager längs vägen

 

 

2 Responses to "Höstpaddling- Packrafting genom Vättlefjäll"

  Comments (2)

 1. Sara wrote:

  Alltså jag får så mycket bra tips från dig! Förra gången var det din lilla mini-öppna spis 😉 och den här gången din packraft. Blir det kallt i den eftersom den är i plast? Är det något som funkar för två personer eller skulle du rekommendera två st packrafts? Tack för en fin film! Själv åker jag gärna till Vättlefjäll igen, det är ju inte så långt från Borås. Jag har både varit där med min sambo och paddlat men också med Göteborgs universitet då vi hade en kurs i Utomhuspedagogik! Sjukt kul. Vi övernattade i egenbyggda vindskydd en bit från vattnet vid den sista sjön 🙂

  • Hej!

   Va roligt att du uppskattar tipsen:) det glädjer mig! Jag skulle definitivt säga att man paddlar ensam i denna packraft! Det finns dock märken på uppblåsbara kanoter för två, men då förvinner själva idén om att den ska vara enkel att ha med sig på turen! Jag har aldrig frusit om baken:) Brukar sitta på ett extra sittunderlag, mest för komfortens skull!
   Hör bara av dig om du undrar över något!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login