Login
+Follow
Login

Sydkoster runt

By Henrique Merisalo on 2015.10.29 In Vandring

En fantastisk födelsedagspresent

I lördags morse fick jag en packlista av min fru. Bilen skulle avgå hemifrån 09:30, mer än så fick jag inte veta! Efter packning och frukost åkte vi iväg. Vi lämnade Göteborg och åkte E6 norrut. Jag frågade minst hundra gånger ”när e vi framme”…:)

Bilfärden gick till Strömstad och därifrån med båt vidare mot Sydkoster. Höstregnet och kylan hängde i luften. Att besöka denna plats sent på hösten kan verkligen rekommenderas. Ön som annars är full av turister och badande familjer är nu tom och vandringen runt ön bjöd på underbar natur i form av skog, hedar, hav, klippor, hästar och en säl som nyfiket tittade på oss när vi gick längs stranden.

Denna vandring runt ön är ca 14km och otroligt vacker. Missa inte detta när Ni besöker Koster!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Responses to "Sydkoster runt"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login