Login
+Follow
Login

Hestra Guide Gloves

By Henrique Merisalo on 2015.12.08 In Utrustning & kläder

Hestra-Falt-Guide-Glove-BlaNu är vintern på gång med kyla och allt vad det nu innebär! I år blev det en tidig julklapp till mig själv…ett par rejäla och varma handskar från Hestra. Att hålla sig varm och torr om händerna är minst lika viktigt som att hålla sig torr och varm om huvud och fötter !

Handskarna känns riktigt lovande och har fått mycket fina omdömen om man läser lite runt på nätet. Handskarna skall hårdtestas under vintern. Här är en liten videosnutt för den som vill se handskarna live!

 

Ha en fantastisk vinter allesammans och var extra rädda om er i kylan och halkan.

This model is named after one of Sweden’s leading survival experts, Lars Fält, who was also involved in the development of the glove. A durable glove made entirely of leather with removable wool terry cloth/wool pile liner. Can also be combined with other liners. With the right care, it can remain a favorite for many years.

OUTER MATERIAL Impregnated cowhide and impregnated Army Leather goatskin on the palm.

LINING Removable liner with wool terrycloth on the palm and wool pile on the top of the hand.

FEATURES Eyelet with carabiner. External seams. Securing point for handcuffs.

 

0 Responses to "Hestra Guide Gloves"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login