Login
+Follow
Login

4 favorit knivar

By Henrique Merisalo on 2015.12.13 In Utrustning & kläder

Snart ska jag lämna arbetet för att åka hem till sängen. Men innan jag ger mig ut i kylan så vill jag dela med mig av ett litet inlägg där jag visar mina favorit fickknivar. Hoppas Ni har det riktigt fint i vinterkylan och mörkret:)

En liten fickkniv är alltid behändigt att ha med sig i väskan oavsett om man gör en längre tur eller enbart en dagstur. Små knivar är perfekta för matförberedelser och mindre uppgifter, eller som backupkniv till en större.

Här visar jag mina 4 favoriter som jag använder flitigt! Dessa fyra skiljer sig ordentligt i pris men alla är robusta nog för att klara det dom är tänkta för.

Har du någon favorit? Välkommen att dela med dig…

 

0 Responses to "4 favorit knivar"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login