Login
+Follow
Login

Film: Älska våra årstider

By Henrique Merisalo on 2016.01.18 In Dokumentär Paddling Vandring

Idag är det sjukstuga här hemma så jag passar på att gå igenom lite gamla bilder och filmer.  Inspirationen till nya vandringar och äventyr ska få mig på fötter igen hade jag tänkt:) Ute är det fantastiskt väder med sol och ca -5 grader…men jag kurerar mig i soffan med ingefära, te och vila!

Jag satte ihop en kortfilm om våra årstider. Hoppas Du finner den inspirerande och kanske får du lite sug efter att ge dig ut i naturen. Glöm inte att klä Er varmt.

Önskar Er alla en underbar vecka.

0 Responses to "Film: Älska våra årstider"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login