Login
+Follow
Login

Dagstur med en ny, skön och praktisk pryl

By Henrique Merisalo on 2016.01.26 In Utrustning & kläder

pi2Idag packade jag kamera, kök, choklad, jordnötssmör och en ny bekväm pryl och gav mig ut i snöslasket. Det blev en tur till Hisingsparken. Ibland räcker det att bege sig ut runt knuten för att upptäcka friluftslivet. Det känns som att våren redan kommit med plusgrader och slask som resultat…men de är nog lite väl tidigt att hälsa våren välkommen. Jag hoppas och tror att vi får njuta av lite snö och härligt vinterväder ett tag till:) Det tog lite tid att få fart på det vedeldade köket trots att jag befann mig mitt i kvistarnas rike…men väl eld i spisen så brann det fint!  Chokladen värmde och jordnötssmöret gjorde susen i magen!

På denna tur visar jag det senaste tillskottet i ”prylfamiljen”. En pryl som definitivt gör friluftslivet lite mer bekvämt:)

 

Ok…dags att avslöja vad det är för en pryl. En Ultra Chair från Urberg. Ta en titt på filmen från dagens tur, där visar och testar jag denna!

 

 

0 Responses to "Dagstur med en ny, skön och praktisk pryl"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login