Login
+Follow
Login

Victorinox pioneer och Enzo Birk 75.

By Henrique Merisalo on 2016.03.23 In Utrustning & kläder

Detta är mina två favoriter som alltid finns i fickan eller väskan när jag reser eller vandrar.

Min Victorinox används mestadels för enklare uppgifter och min Enzo Birk 75 klarar de allra flest uppgifter som man kan råka ut för i skogen galant. På kortare turer så har jag faktiskt nästan uteslutande använt min Enzo och såg eller yxa när det handlar om att  processa och hugga ved. Min gamle trotjänare ”Genesis” från LT wright blir liggande här hemma mer och mer. Jag vågar påstå att Enzo Birk 75 är en Bushcraft kniv i fickformat:) Bladet håller en mycket fin skärpa och den skandinaviska slipningen gör denna fällkniv unik och extremt användbar i skogen.

Nu ska jag ut och njuta av vårsolen som äntligen börjar värma! Först ska jag hämta ut ett paket från Friluftsvaror sen iväg till arbetet! Det kommer snart nya produkttester:) ha koll på min Youtubekanal och här på bloggen.

Önskar er alla en finfin dag

1 Responses to "Victorinox pioneer och Enzo Birk 75."

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login