Login
+Follow
Login

KOKKAFFE & MASSA GÖTT SNACK

By Henrique Merisalo on 2016.03.31 In Vandring

Idag blev det en tur i skogarna strax utanför Göteborg. Jag hämtade upp min gode vän Mauritz och vi gav oss ut för att njuta av de sista soltimmarna för dagen. Det blev en massa snack om friluftsliv, vandringsplaner inför vår och sommar, jobb, resor, friluftsutrustning, fotografering mm. En massa ”gött snack” som vi brukar säga…

Jag passade på att ta med min kaffepanna, så det blev kokkaffe premiär:) Det kommer nog ta ett par gånger tills man får mängden kaffe rätt…nu blev det på gränsen till för svagt! Men kaffe smakar oavsett alltid gott ute i skogen.

Har Ni kunskap om kokkaffe, eller vet Ni hur man får det riktigt bra? Dela gärna med Er!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Responses to "KOKKAFFE & MASSA GÖTT SNACK"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login