Login
+Follow
Login

På Bohusleden…igen

By Henrique Merisalo on 2016.07.30 In Vandring

Nu var det allt för längesedan jag skrev här på bloggen. Måste bli bot och bättring!

Igår kom vi hem från en underbar tur längs bohusleden. Vi gick runt 5km längs leden i Svartedalsområdet och rakt in i skogen för att komma så nära vildmarkskänslan som möjligt. Vädergudarna va på vår sida och trots tunga moln på himlen så fick vi inte en droppe på oss! Denna tur bjöd på bad, grill, whiskey, test av Suunto Traverse* klockan, ny energi och en mängd balsam för själen! Skogens ljud och eldens sprakande kan nog få vilken människa som helst att känna hur lugnet i kroppen infinner sig.

Hoppas Ni alla är ute och njuter av sommaren för fullt!

R0001503_Fotor

R0001512_Fotor

R0001571_Fotor R0001536_Fotor R0001628_Fotor

*  Suunto Traverse klockan var ett fantastiskt hjälpmedel vid navigeringen. Vi testade att lägga in en rutt till platsen där vi slog läger och klockan hade inga problem med navigeringen trots extremt tät skog. Riktigt imponerad såhär långt!

Har satt ihop en lite film från turen.

 

 

2 Responses to "På Bohusleden…igen"

    Comments (2)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login