Login
+Follow
Login

Om mig

DSC_4994 (1)_Fotor

Jag är en 36-årig ”skogsmulle” som älskar alla former av friluftsliv. Nu bor jag i Göteborg men har tidigare bott längst uppe i norr samt längst nere i söder, Kiruna respektive Simrishamn, från fjäll till Österlens gula rapsfält. Kameran hänger med mig på alla turer eftersom fotografering är ett av mina stora intressen. Jag fotograferar både gatufoto och naturbilder, är ständigt på jakt efter den perfekta bilden om den nu existerar. Övriga intressen är sportfiske, vandring, cykling och trumslageri.

 

 

 

 

 

Namn: Henrique Merisalo

Twitter: @hiwl2002

Youtube: Henrique Merisalo

 

 

Translate
In English
Henrique Merisalo

En friluftsliv beroende kille som älskar att cykla mtb & cx , fotografera, springa, vandra, söka äventyr och sportfiska. Här kommer ni att få läsa om tips&trix, foto, friluftsliv, egna äventyr, fiske, kläder & utrustning mm.

Välkomna!!

Mail kontakt

Instagram
[instagram-feed type="1473656572" num=9 cols=3 height=700px]
Fotobloggar bloggar
+Follow
Kategorier

Login